Varning

Varning till alla medlemmar i Björketorps fiberförening!

Jag blev uppringd av Telia och / eller Zitius för någon dag sedan och erbjuden att teckna tjänsteavtal. Om du också blivit uppringd och antagit erbjudandet, så bryt avtalet. Det är Björketorps fiberförening som du ska teckna tjänsteavtal med, ingen annan.

Tjänsteavtalet med fiberföreningen reglerar vilken typ av tjänster som levereras till din anslutning. Föreningen har redan valt Zitius som kommunikationsoperatör vilket ger tillgång till ett mycket brett utbud av tjänster från olika leverantörer. Fibern är öppen så valet av tjänsteleverantör är fritt. Föreningen har tecknat gruppavtal med Telia som innebär att de medlemmar som så önskar kan köpa tjänster ur Telias utbud till kraftigt rabatterat pris.

Arbetsgång för tjänsteavtal:

Någon månad innan din fiber aktiveras, kommer föreningen att skickas ut information om tjänsteavtalet mellan dig och fiberföreningen.

Vi vill göra alla uppmärksammade på:

Vi vill även göra alla uppmärksammade på att det inte kommer att kopplas in någon utrustning eller blåsning av fiber till fastigheten om inte alla fakturor för andelarna är reglerade.

Vid efterinstallation tillkommer eventuella extrakostnader för föreningen för blåsning och montering av utrustning.

Om du har frågor ring antingen Gert 070-658 82 92 eller Kerstin 070-398 20 99

Björketorpsfiber ek. för.

Gert Lennartsson

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *