Styrelsemöte

Vår pärla – Navsjön

Snart inne i mars månad och dagarna har blivit längre, ljuset har kommit tillbaka.

I torsdags hade vi årets andra styrelsemöte. Vad vi kom fram till då var att nu anser vi att ledningsdragningen är så komplett som den kan bli i nuläget och därför drar vi igång anbudsförfarandet så snart som möjligt. Vi rekogniserar hur det ser ut för entreprenörerna, spetsar in oss på att få ett meterpris för grävning och plöjning och utifrån det drar vi igång arbetet. Vår ambition i nuläget är att kunna leverera fiber i årsskiftet 2016-2017  till er som skrivit under fastighetsanslutningsavtalet . Förutsättningen för att tidsplanen ska hålla är att vi får  tillförlitliga entreprenörer som gör ett bra jobb. Det är en offentlig upphandling som ska göras vilket innebär att allt ska formellt ska gå rätt till. Det är tur att vi har kompetens till detta i styrelsen. På frivillig basis jobbar vi vidare för att alla undertecknande medlemmar ska få tryggat den framtida infrastrukturen inom telefon, tv och internet.

Ta vara på de sköna vårdagarna som vi har framför oss i närtid, hör gärna av dig om du har frågor eller vill bidra med något i föreningen.

Over and out för denna gången.

 

Tack än en gång Sparbanksstiftelsen Varberg för fint ekonomiskt bidrag till vårt arbete.

cid_171260

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *