Informationsblad

Med denna veckas Markblad följer ett informationsblad från Björketorps Fiber. Det vänder sig till dig som bor inom fiberområdet Björketorp, Desarehult, Hattestad och Lekvad. Vissa hushåll i Öresten ingår också men där kommer bladet att delas ut separat av områdesansvarig. Markbladet kan inte specifikt dela ut till vissa områden därför har bladet distribuerats även till er i Berghem som inte ingår i fiberföreningens område. Tacksam om du som bor i Berghem kan dela denna informationen så det inte blir något missförstånd när man läser bladet.

Den 28 januari hade vi styrelsemöte där vi stämde av hur långt områdesansvariga har kommit i arbetet med fastighetsanslutnings- och markupplåtelseavtal. Planen är att vi efter den 1 mars ska starta upphandlingsarbetet.
Vi går ett spännande år till mötes.

 

Du som inte fått bladet i din brevlåda kan hämta det här

 

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *