Gruppavtalsfakturorna

Idag har gruppavtals-fakturor skickats ut för första kvartalet 2023. De skickas ut från vårt nya ekonomisystem och för er som får det via e-post är numera avsändaren Björketorps Fiber ekonomisk förening men det går inte att svara på de mejlen utan de kommer från ett automatiserat utskick via programmet. Vi hoppas med detta att fakturorna kommer att synas bättre i mejl-bruset. Inom kort kommer vi att informera om e-faktura via bank. Det är snart på plats.

Vi börjar se att nästan alla svarat på hur man vill ha det efter den 1/4 då nytt gruppavtal börjar gälla. Det är några som väljer öppen fiber men de allra flesta har valt att fortsätta som tidigare. Valet blev nog enklare när Telia och Viaplay Group kom överens om ett avtal.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *