Vad är på gång?

Det mesta nu för tiden handlar om etableringen i Berghem. Om du är intresserad av vad som händer där kan du läsa om detta på Berghemssidan som du hittar här

För övrigt tar styrelsen lite sommaruppehåll och återkommer med nästa styrelsemöte den 8 september. Det löpande arbetet med bidragsansökningar, fakturautskick m m löper på.

Vi är medvetna om att det kan vara svårt att upptäcka fakturorna för er som får dem via e-post. Det ska sägas att de allra flesta betalar i tid men det finns en del som missar fakturorna och därför vill vi göra er uppmärksamma på att kolla lite extra noga efter mail som kommer från denna avsändaren: noreply@inexchange.se
och på ärenderaden står det:
Inkommande faktura från Björketorps fiber ekon. fören

Det är en hel del extraarbete med att skicka påminnelser och än så länge har vi valt att inte ta ut påminnelseavgift, inte heller har vi lagt påminnelsearbetet på Ekonomipoolen som sköter vår bokföring då detta medför extra kostnader för föreningen utan påminnelserna skickas ut av oss på frivillig basis.

Vi har meddelat att vi ska försöka få till e-faktura via bank men då vi framöver antagligen kommer att byta bokföringssystem är det lämpligt att fixa detta samtidigt. Men vi vet att ni är flera som önskar få denna möjlighet.

Vi är ju alla delägare i föreningen och det är i allas intresse att ekonomin sköts och är stabil, ett led i att tänka så är att se till att fakturor betalas i tid.

Med ovanstående rader önskar styrelsen alla en riktigt fortsatt fin sommar.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *