Comments

 1. Marita Wass - 24 september, 2016 @ 11:48

  Hej,
  Hur ligger det till med upphandlingen? Börjar bli lite segt nu.
  Liten kommentar: Onödigt att i Björketorps fiber har engelska. De som är tveksamma blir inte mer positiva om det inte är svenska även på den här sidan.

  • Elisabeth Magnusson - 25 september, 2016 @ 17:55

   Hej, hoppas dagens inlägg ger lite mer kött på benen. Först förstod jag inte vad du menade med ”engelska” men undrar om det är den lilla kommentaren continue reading som står efter rubriken. Vi får försöka se om det går att ändra på den, sidan är lite styrd och inte alltid så lätt att ändra i grundmallen.

 2. Birgitta Ekesand - 13 februari, 2018 @ 14:47

  Hej!

  Skulle gärna vilja få ta del av det senaste informationsmötets anteckningar för att veta vad allt står idag. Leverantörer på förslag och när planeras det att bli klart om ni vet.

  Hälsar
  Birgitta Ekesand

 3. Jan Svensson - 6 augusti, 2018 @ 11:15

  Hej!
  Vad händer i Berghem City.
  Samgrävning med Telia?
  Vill gärna ha info om läget ..

  • Gert Lennartsson - 28 september, 2018 @ 09:35

   Planering pågår. Vi väntar på tillstånd att gå under jvg. Första etapp blir fram till Äkrelund där har vi ingen samförläggning. Vad Telia har för planer går inte att få svar på just nu

 4. Hans och Birgitta Lagerstedt - 4 oktober, 2018 @ 15:47

  Hej, har betalat anmodade 20.000 kr, slutbetalning i april 2018 men vi har inte fått någon uppgift om när vi kan få fiber. Grävning har inte påbörjats. Det enda vi fått är en bräda som tryckts ner på vår gräsmatta. Vi skulle gärna vilja veta om det blir någon fortsättning och i så fall när. Vad händer??

  • Administratör - 12 oktober, 2018 @ 17:53

   Grävarbetet i område 3 (Hallagärde) håller på att slutplaneras.
   Det som kommer att fördröja färdigställandet är att avloppsprojektet ner till kvarnen skall samförlägga våra rör.
   När avloppsprojektet startar finns det ingen information just nu.

 5. Annalenaa Blidevik Eriksson - 9 juni, 2019 @ 15:47

  Hej!
  När vi tittar på karta över anslutna fastigheter står det OK på/vid vår fastighet. Vi har ännu ingen fiber framme. Vad betyder OK och när blir vi anslutna till fibernätet?
  Vi blev informerade om att fiber skulle vara framme senast slutet på 2018 men det året är passerat. Vi behöver fiber för att kunna arbeta hemifrån utan att nätet går ner. Vi undersöker att ta trådlöst nät i och med att informationen om tidpunkt för när fiberanslutningen sker har ändrats så ofta och med så många månader och yrkesmässigt fungerar inte den osäkerheten. Adress är Guntorp Bryneslätt 1, Blidevik.

  Hoppas få svar snart
  Med vänlig hälsning

  Familjen Blidevik

  • Administratör - 13 juni, 2019 @ 13:18

   Hej.
   OK på kartan betyder att fastighetsanslutningsavtalet är underskrivet och klart. Vad gäller anslutningen så är det beklagligt med förseningar. Detta har i sin grund i flera olika saker. I nuläget är arbetet igång och de uppgifter som finns är att det tidigast kan bli klart i mitten av juli, vilket inte kan garanteras med tanke på semestertider och annan ledighet. Därefter kommer en ny starttid i september om ni hinner komma med i juliomgången. Än en gång – tråkigt med förseningar och detta beklagar naturligtvis den nytillträdda styrelsen.

 6. Lagerstedt - 22 oktober, 2019 @ 19:26

  Hej! När kommer vi att få fiber? Det skulle vara roligt att få någon form av besked. Vi har ju trots allt betalat 24.000 kr.
  MVH H o B Lagerstedt

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *