Nulägesinformation

Hej i höstrusket.

Som syns på kartan är 287 anslutningar i drift. Inom kort kommer ytterligare 55-65 anslutningar att komma i drift, se gult område på kartan. Det är mycket glädjande att så mycket händer och att vi blir fler och fler som kommer i åtnjutande av efterlängtad fiber.

Arbete pågår med att färdigställa material kring vad som behöver göras när man eventuellt planerar att sälja sin fastighet. I nuläget är det viktigt att du, om du planerar något sådant, tar kontakt med någon i styrelsen för att få information bl a kring vilka avtal som behöver fyllas i. 

Sist men inte minst –
Välkomna ni nya medlemmar som anslutit er till föreningen. Mycket trevligt att vi blir fler och fler!

Ha det bra tills vi hörs igen
(Är det lite tunt med uppdateringar här på sidan är det inte för att inget händer utan precis tvärtom, det händer väldigt mycket nu!)

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *