Hej årsmötesvecka!

Lite nulägesinformation:
Samförläggning med Vattenfall går nu in i del 2.
Kanalisationsarbetet i tätorten den gångna veckan möjliggör blåsning av stam till område 5 ,4 och 2! Detta kommer påbörjas i veckan som kommer, i dessa områden är redan mycket av kundfiber blåst så vi ser fram emot att snart driftsätta dessa!
I område 10 har vi en del blåsstop. Dessa ska nu åtgärdas. Marks Mekaniska har lovat att ta kostnader och arbeten som tillkommer dem enligt besiktningsmannens utlåtande i samband med besiktningsmötet för några veckor sedan.
I område 11 har blåsning påbörjats och har enligt Optocom fungerat mycket bra, inga blåsstopp! Det är blåst både stam och kundfiber!

Det kommer alltså hända ganska mycket i nätet kommande veckor – glädjande! 
Torsdag den 25 /4 är det årsmöte kl 19 i Skene Folkets Hus. Detta pga att det inte fanns lokaler närmare där alla medlemmar får plats! 
Varmt välkomna!
Mvh  Niclas Magnusson 

Comments

 1. Ulla-Britt Ragnarsson - 25 april, 2019 @ 18:06

  Hej!
  Jag skulle vilja få ett mejl till möten o.s.v. Nu missade jag att årsmötet var flyttat. Och tyckte att det var sent att komma.
  Mvh Ullabritt

  • Administratör - 27 april, 2019 @ 12:11

   Hej Ulla-Britt. Årsmötet har inte blivit flyttat utan har från början varit planerat i Skene. Detta på grund av att man bedömde att inte få plats i Björketorp varför Folkets Hus hyrdes. Det har aldrig varit annonserat på någon annan plats än Folkets Hus i Skene. Annonsering har skett i Markbladet och vid flera tillfällen på hemsida och facebook. Medlemmarna godkände kallelsen vid årsmötet. Vi hoppas att du har möjlighet att komma till kommande årsmöten och eventuella extramöten dit medlemmar kallas. Det är tyvärr svårt att kalla var och en via mail, det är sårbart och kan lätt missas då alla involverade i fiberarbetet är fullt uppbokade i olika arbetsuppgifter, så vår uppmaning till dig är att regelbundet gå in på hemsidan, där meddelas det i god tid om kommande medlemsmöten.

Kommentera

Your email address will not be published / Required fields are marked *