Extrastämma 28/1.

Hej,

Här  kan du läsa protokollet från den extrastämma som var i Björketorps bygdegård den 28 januari.

 

 

Comments

 1. Lars Albinsson - 6 februari, 2019 @ 20:17

  Kommer vi i Berghem att få fiber då enligt paragraf 7 i protokollet

  • Ingvar Gradén - 10 februari, 2019 @ 11:23

   Hej Lars, projektet som avses i protokollet är Björketorps fibers landsbygdsprojekt, projekt 100. Det skall färdigställas som ursprungligen avsett.
   Projektet i Berghem, projekt 103 är inte uppstartat ännu. Från början var Berghemsprojektet ett samförläggningsprojekt tillsammans med First fiber och Telia. Nu har Telia hoppat av i Bergem och Björketorps fibers projekt har därför ändrade förutsättningar. Björketorps fiber har i dagsläget drygt 30 medlemmar i Berghem och Telia hade 90. Skulle de 90 gå med i BF är förutsättningarna mer gynnsamma för att starta projektet. Projektet saknar dessutom Bidragsmöjligheter. Det pratas om att några Berghemsbor skulle bilda en egen förening, vilket även det ändrar förutsättningarna för oss. Så i nuläget är situationen osäker. Vi koncentrerar oss i nuläget på att slutföra vårt landsbygdsprojekt.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *