Nya tag

tree-1544723__180

Vid anbudsöppningen den 11 juli inkom endast två intresserade. Inget av dessa offerter kunde accepteras då de efter utvärdering av den kravlista som presenterats inte nådde upp till den och då ett av anbuden avvek avsevärt från den budgeterade kostnad som medlemmarna har beslutat.

Vid möte i måndags 15/8 beslutade styrelsen att återigen skicka ut anbudsförfrågan på total entreprenad. Nu förlängs anbudstiden till 45 dagar vilket vi hoppas ger de intresserade mer utrymme att räkna på arbetet och inkomma med seriösa bud.

Vi har reviderat tidsplanen och vår förhoppning och vårt mål är att leverera fiber till alla som vill senast 31/12 2017.

Nu håller vi alla tummar och tår för att vi denna gången ska kunna komma vidare i arbetet och kunna sätta ”spaden i jorden”.

Ha en fortsatt skön höst.

cid_171260

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *