Rapport från styrelsemöte


Hej,

Då har det varit styrelsemöte igen. Vi jobbar målmedvetet framåt, går igenom allt bit för bit – kontakt med trafikverket, kontakt med vägföreningar, andra myndighetskontakter. Vi går igenom ledningskartan bit för bit, stämmer av de kontakter som tagits med markägare och försöker göra ett så bra förberedande arbete som bara går. Vi kommer inte att hamna i samma tråkiga läge som vi kunde läsa om att Rydal har hamnat i. Vi var tidigt medvetna om att tätorten inte ska räknas med i bidragsansökan men Björketorp – Lekvad – Hattestad har gott om medlemmar utanför tätort så det ser riktigt bra ut så här långt vad gäller bidragsutdelning. Vi håller tummarna.

En önskan till er  alla om en riktigt God Jul och stort hopp om framgångsrikt 2016 för oss alla i föreningen.

julgran3

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *