Strandade förhandlingar Telia – Viaplay Group

Flera av oss har fått mail från Telia om de strandade förhandlingarna mellan dem och Viaplay Group. De verkar inte komma i mål med nytt avtal till 30 september vilket innebär att de inte längre kan erbjuda Viaplays innehåll från den 1 oktober. Vi berörs såtillvida att vi inte längre kan se bland annat TV3, TV6, TV8 och TV10. Telia erbjuder andra program istället. Det går att läsa om detta på Telias sida, se länk. Scrollar man ner på sidan hittar man rubriken ”Vad får jag istället om ni inte kommer överens?” där du kan läsa mer om t ex Telia Lagom och vad som erbjuds för oss som genom gruppavtalet har det.

https://www.telia.se/privat/tv/edr/information-om-din-tv-tjanst

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *