Bredbandstelefoni

I vårt gruppavtal med Telia ingår bredbandstelefoni (fast telefoni via fiber). Telia har nu meddelat att de kommer att förändra utformningen av telefoni via fiber framöver. Vad förändringen innebär är i nuläget inte helt klart men Telia kommer att informera mer ingående om detta framöver.

Den information som föreningen emellertid fått hitintills pekar på att det kan bli svårare att få bredbandstelefoni efter 31/10 så du som i nuläget inte har aktiverat din bredbandstelefoni men har tankar på att göra det uppmanas att göra detta före 31/10 (via Telias kundservice för gruppavtalskunder 020-20 20 70).

Vårt gruppavtal med Telia löper ut i mars 2023 för dig som först anslöts i föreningen. För dig som anslöts sist (Berghem och ett fåtal sent anslutna i Björketorp) fortsätter avtalet till 2028.

Föreningen har omförhandlat villkoren så för dig som har ett avtal som löper ut i mars 2023 finns möjlighet att, till samma kostnad som nu, förlänga bindningstiden till år 2028.

Mer information kring detta kommer att skickas ut under hösten.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *