Telia

En av våra medlemmar har fått återkommande fakturor från Telia på bredband, telefon och tv-paketet Lagom. Telia ser då att kunden är kopplad till kollektivavtal med Björketorps Fiber men de ser även att vår medlem har ett abonnemang för koppartjänst.

Vi vill återigen påminna om att ni INTE ska betala något till Telia såvida ni inte har något extra utöver gruppavtal med Björketorps Fiber eller har fast telefoni som generar faktura på öppnings- och minutavgifter för samtalen.

Om det är så att du får fakturor på det som du redan betalar för till fiberföreningen så ring 020- 20 20 70 och var envis i att de kontrollerar vilka abonnemang som ligger på dig, nöj dig inte med att bli omkopplad till fakturaavdelningen för att få din felaktiga faktura krediterad. Då finns chansen att du kommer att få ytterligare fakturor.

Nu stundar advent och i dessa tider av social distansering kan det bli mycket av både surfande och tv-tittande. Då känns det extra tacksamt att ha fiber och veta att man har en trygg och snabb uppkoppling.

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *