Bidrag -glädjande besked!

I veckan som gick erhöll vi den första utbetalningen av bidrag. Det är mycket glädjande. Nya ansökningar kommer att skickas in löpande och förhoppningen är att det nu ska gå snabbare att få utbetalningarna när alla handlingarna som berör konkurrensutsättning finns på plats hos länsstyrelsen.

Fiberarbetet löper också på bra, alla områden är igång och, om allt går i lås, beräknar vi att hela arbetet är klart i höst. Dock är allt så osäkert i dessa tider och beror mycket på om vi kan hålla oss friska och krya.

Flera som kommit igång har hört av sig och är oerhört tacksamma för att de nu har fiber vilket möjliggör arbete hemifrån. Sådana samtal är roliga och visar på vikten av bra uppkoppling på landsbygden

Sist men inte minst:

Tvätta händerna, hosta i armvecket, håll avstånd och håll kontakt!

Hälsar styrelsen

Lämna ett svar

Your email address will not be published / Required fields are marked *